If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какво мислите колеги по въпроса за чип на 136 коня дизела ,има ли смисъл,кофти ли е за мотора?заслужава ли си?ако да ,от къде да си вземем чип,какъв,къде дА ГО монтираме?
благодаря.
какво мислите колеги по въпроса за чип на 136 коня дизела ,има ли смисъл,кофти ли е за мотора?заслужава ли си?ако да ,от къде да си вземем чип,какъв,къде дА ГО монтираме?
благодаря.
Моята беше 140 коньова и сложих чип при Бобо. Върви като звяр и направо се чудя какво значи "заслужава ли си?" - естествено, че си заслужава! Навъртял съм 10 хиляди без никви грижи - моторът е като часовник.
Моята беше 140 коньова и сложих чип при Бобо. Върви като звяр и направо се чудя какво значи "заслужава ли си?" - естествено, че си заслужава! Навъртял съм 10 хиляди без никви грижи - моторът е като часовник.
А щом на Коки на карането е издържала - ВСИЧКО Е НАРЕД
Коки колко коне качи този чип и кач пара е ако не е тайна ! Разхода паднали ти както казват или не !?!
Коки колко коне качи този чип и кач пара е ако не е тайна ! Разхода паднали ти както казват или не !?!
Като карам както си знам няма разлика в разхода, но вървенето не може да се сравнява. Конете не съм ги мерил, но според Бобо трябва да са 35-40, което значи, че карам поне 175 коньова кола.
Иначе рекордът ми за нисък разход е този:
Тези близо 150 км са от Пловдив (района на Новотел Пловдив) до София (кв. Лозенец). Тази средна скорост съм я постигнал така:
Излизане от Пловдив: градско, 40 - 50 км/ч., няколко светофара;
От Пловдив до магистралата: 90 - 100 км/ч.
По магистралата поддържах 150 км/ч. през почти цялото време, но последните 20 км преди София намалих на 110 км/ч., защото валеше. Прибавяме и едно спиране за 5 минути без да гася мотора.
Влизане в София - 80 км/ч. по Цариградското, след това обичайното градско каране.
Иначе обикновено на извънградско ми дава около 7.5 л / 100 км, но аз я настъпвам и постоянно изпреварвам.
Comment